Поръчка Trenabol – NASpharma

Поръчка Trenabol – NASpharma

Цена: 
14 лв.
Състояние:  
Ново

Информация

Поръчка Trenabol – NASpharma 10 ампули по 1 мл със съдържание 200 мг Trenbolone Enanthate(Тестостерон) ФитнесБГ

Цена:
14 лв/амп
Производител:
NASpharma
Количество:
10 ампули по 1 мл със съдържание 200 мг Trenbolone Enanthate

Други продукти от тази категория:

- Decaplex 300 – Axiolabs 
- Deca-Durabolin (Organon), Nandrolone Decanoate
- Nandrolone Decanoate (Norma Hellas)
- Decabol 250 (British Dragon)
- Decabol – NASpharma
-Тестостерону Пропионат (ФармаК) – украински тестостерон пропионат
-Susteron-250 (NASpharma)
-NandroRapid (Alpha Pharma) 

 

Trenbolone е анаболен стероид, използван от атлетите за увеличаване на растежа на мускулите и апетита. За да се увеличи ефективното му полуживот, тренболон не се използва в суров вид, но е по-скоро прилага като тренболон ацетат (Intervet Finaplix Австрия), или cyclohexylmethylcarbonate тренболон (Parabolan Laboratories до NEGMA 1997 г.). Trenbolone е след това, получени като метаболит от реакцията на тези съединения, с андрогенния рецептор.

Parabolan е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид. Активната му съставка е Тренболон Енантат (бавен параболан) естер, който се разгражда по-бавно. Това е най-дългодействащият Тренболон/параболан препарат на пазара. Няколко са предимствата на този препарат – той е много подобен на нандролон. Основната разлика между тренболон е, че има двоен въглерод в 9-та и 11-та позиция на ядрото. Тренболон не може да ароматизира в естроген. До голяма част се смята, че този препарат изгаря мазнините и възстановява мускулните рецептори. Заради това този препарат се използва за по-големи размери на мускулите, като им придава плътен и масивен вид. Това става чрез увеличаване на IGF-1 в мускулната тъкан, като повишава и чувствителността на мускулите чрез IGF-1 и други растежни фактори и увеличава размера на ДНК мускулните клетки.

Този препарат има много силен афинитет за свързване с андрогенния рецептор (AR), обвързването е много по-силно отколкото с тестостерон или нандролон. Параболан увеличава синтеза на протеин, както и подобряването на азотния баланс в мускулите. Антикатаболен продукт, който влияе пряко на глюкокортикодния рецептор, като по този начин подпомага с невериятна сила изграждането на мускули.

Как работи

Тъй като тренболон енантат е ацетатна форма на тренболона, ефектът му трае само за кратко време и честото приложение е необходимо. Повечето спортисти инжектират 30 мг/мл всеки втори ден. Високи дози като например 30 мг дневно или 60 мг всеки ден са необичайни, тъй като огромната сила идва паралелно с някой странични ефекти (повечето известни за стероидите), заради които препарата е препоръчително да се слага веднъж на два дни. Не ароматизира и не се превръща в естроген. В комбинация с Winstrol има драматичен ефект върху външния вид на тялото. За постигане на гигантски, релефни и силни тела, никоя друга комбинация не дава на спортистите такава невероятна твърдост и такова натрупване на чиста мускулна маса. Trenaplex E 200 в комбинация с Winstrol на всеки 1-2 дни по 50 мг придава за няколко седмици изключителна физическа промяна. Това може да шокира наблюдаващи отстрани ефекта от този стероид. Културистите обичат тази комбинация. Този препарат може да бъде комбиниран и с МетандростенолонАнадрол 50 или Тестостерон. За кратко време се изгражда сила и маса, които изглеждат рекордни. С толкова много положителни аспекти Trenaplex E 200 идва и със значителни отрицателни странични ефекти. Терминът “натрупване на маса” може да се приеме съвсем буквално от читателя, защото доста бързо и изразено се увеличава мускулното тегло, което обикновено върви ръка за ръка със силна задръжка на вода. Това води до сълзене и подпухнали мускули. Изразеният андрогенен компонент на Trenaplex E 200 върви ръка за ръка висок анаболен ефект, който се проявява с висока усвояемост и увеличеното натоварване на ставите. Повишена помпа ефект, повишен апетит, както и възможност да се подобри възстановяването на атлета.

Тренболон енантат ароматизира лесно, препоръчва се прием на антиестрогени, Това може да помогне за намаляване на водната задръжка. Постигнатите резултати с Trenaplex E 200 обикновено отшумяват много бързо след прекъсване на употребата му, ако не се поддържа ниво на тренировъчен режим и богата хранителна система.

Странични ефекти

Като при повечето инжекционни стероиди, Trenaplex E 200 е този, който трябва да се използва с повишено внимание. Всички андрогенни ефекти могат да се очакват, ако препарата бъде използван с предозиране. Ако сте склонни към оплешивяване (MPB), вериятно тренболон ще ускори този процес. Някой атлети имат оплаквания от акне, а за потребители от женски пол – не се препоръчва. Страничните му ефекти са сходни с тези на тестостерона. От задръжка на вода до останалите отрицателни ефекти като силна агресия. Агресивното поведение може да се обясни от факта, че атлетите използват по-високи количества от препарата.

Допълнителна информация

Активен живот: 8 дни
Доза: 300 – 600mg/седмица
Водна задръжка: да
Токсичност за черния дроб: Ниска
Ароматизация: Не

Основна информация
Преглеждания: 
2022
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268