За жени Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml. от BIO

За жени Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml. от BIO

Цена: 
39 лв.
Състояние:  
Ново

Biotech USALiquid L-Carnitine + Chrome е базиран на  течна смес от L-карнитини добавен източник на хром, доставяща 1050 mg Карнитин и 150mg хром на една доза. Той е произведен специално за професионални атлети с цел да подпомогне постигането на необходимите параметри по отношение регулирането на теглото и фитнес тренировките.

Високо био-активна течна технология.

Високо био-активният продукт Liquid L-Carnitine + Chrome се доставя в течна форма, ето защо неговото усвояване е по-бързо и пълноценно, отколкото нетечните хранителни добавки с L-карнитин.

Превръщане на мазнините в енергия посредством L-карнитин.

L-карнитин, активната съставка в Biotech USA Liquid L-Carnitine + Chrome, по научен път доказва, участие в процесите на разрушаване на телесните мазнини и производството на енергия. Употребата на L-карнитин също така може да помогне за намаляване на ацидозата в мускулатурата и поддържане на обичайното здравословно състояние на сърдечносъдовата функция.
Хром за повишено изгаряне на мазнини и изграждащ мускулите ефект
Продуктът Biotech USA Liquid L-Carnitine + Chrome е обогатен с хром. Този химичен елемент подпомага запазването на здравословни нива на инсулина в организма; това от своя страна стимулира усвояването на глюкозата. Процесът на усвояване е от съществено значение за правилна циркулация на кръвта и поддържане на здравословни нива на кръвната захар. Поддържането на енергията, изгарянето на мазнини и изграждането на мускули, всички тези процеси са свързани с правилната регулация на глюкозата в кръвта.

Основна информация
Преглеждания: 
1173
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268