Водоустойчива кутия за iphone4/4s с широкоъгълна л

Водоустойчива кутия за iphone4/4s с широкоъгълна л

Цена: 
40 лв.
Състояние:  
Ново

Продавам водоустойчива кутия за iphone4/4s с широкоъгълна леща 120 в която се поставя телефона и позволява да се правят видео клипове и снимки в екстремни условия. Реално вашия смартфон става HD камера и е добра алтернатива на HD камерите за екстремно видео от типа на GoPro. Отворена само за проба - неразличима от ново. 


Комплекта включва: -waterproof кутия с широкоъгylna 120 градуса леща - две приставки за монтиране на каска или равна повърхност - връзка за обезопасяване - слим калъфче което може да се използва и в ежедневието Когато телефона е в кутията може да се използват функциите на тъчскрийна. Комплекта е нов неизползван и в оригинална опаковка. Може да се използва за всякакви водни, планински, зимни и др спортове и да се монтира (с различни приставки) на байкове, мотори, автомобили, каяци и др. Има специално приложение за iphone което може да се използва и притежава интересни функции за снимане на видео като отчита различни параметри - както е видно на клиповете.

  http://www.youtube.com/watch?v=34eLo6k-its http://www.youtube.com/watch?v=4K87iudUXcA http://www.youtube.com/watch?v=oRNztgSmdmA

Основна информация
Преглеждания: 
1300
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0887933097
e-mail: 
skype: 
tekom3