Susteron-250 (NASpharma) – тестостерон, четири ест

Susteron-250 (NASpharma) – тестостерон, четири ест

Цена: 
69 лв.
Състояние:  
Ново

Информация

Susteron-250 (NASpharma) – тестостерон, четири естера 250мг/мл

Цена:
69,00 лв
Производител:
NASpharma
Количество:
250 мг 4 естера тестостерон в една ампула

Други продукти от тази категория:

- Decaplex 300 – Axiolabs 
- Deca-Durabolin (Organon), Nandrolone Decanoate
- Nandrolone Decanoate (Norma Hellas)
- Decabol 250 (British Dragon)
- Decabol – NASpharma
-Тестостерону Пропионат (ФармаК) – украински тестостерон пропионат
-Susteron-250 (NASpharma)
-NandroRapid (Alpha Pharma) 

 

Четири естера тестостерон – андрогенен мастноразтворим инжекционен хормон на NASpharma, за който наши клиенти споделят, че е едновременно бързодействащ и много качествен с депо ефект. Атлетите, които употребяват този продукт постигат максимално изпомпване и повишаване на мускулната си маса, като едновременно с това расте и тяхната сила. Препарата е препоръчително да бъде комбиниран с други орални стероиди като Метандростенолон или Анаполон, но също така може да бъде употребяван и самостоятелно. Някой мъже го ползват срещу импотентност, заради силните андрогенни свойства присъщи на тестостерона.

Всяка ампула Сустерон-250 съдържа четири естера на тестостерон:

Testosterone Propionate 30 mg
TestosteronePhenylpropionate 60 mg
Testosterone Isocarpoate 60 mg
Testosterone Decanoate 100 mg

Бързодействащ анаболен андрогенан стероид и същевременно с дълъг живот в кръвта. Сместа на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон , Susteron-250 (NASpharma) е андрогенен стероид с много сериозен анаболен ефект.

Атлетите обикновено използват Induject, за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон, като Cypionate и Enantate, употребата на Induject причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Induject желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.
Дозите на приложение за Induject варират от 250 мг седмично, до 2000 мг и повечето седмично. Тези дози са крайни. По – често дозата варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Induject остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Как действа

Активните вещества на Induject се превръщат във вашето тяло в тестостерон. Тестостеронът е естествен мъжки полов хормон, необходим за нормалния растеж, развитие и функциониране на мъжките полови органи и за развитие на вторичните полови белези. Препаратите, съдържащи тестостерон, обикновено се предписват когато организмът не е в състояние да произведе достатъчно естествен хормон.

На обратната страна на листовката ще намерите допълнителна информация за Induject и какво е клиничното му приложение.

Преди да използвате

Възможно е Induject да не подходящ за вас, ако сте алергични към една или повече от съставките, ако имате тумор на простата или гърдата. При деца е необходимо лекарско предписание, тъй като заместителната терапия с тестостерон може да предизвика преждевременно полово съзряване и да забави растежа. Т. e. необходимо и в някои други случаи. Ето защо, информирайте Вашия лекар, ако някога сте боледували от:

  • сърдечни заболявания;
  • бъбречни заболявания;
  • високо кръвно налягане;
  • епилепсия;
  • главоболие, дължащо се на мигрена;
  • оплаквания от страна на простата, например трудности при уриниране.
  • повишено сексуално желание;

При деца е възможно преждевременно сексуално развитие, увеличаване на пениса, по-чести от обичайното ерекции, забавен растеж.
Потърсете консултация с лекар, ако страничните действия ви безпокоят или продължават. Важно е също да информирате лекаря или фармацевта си, ако настъпят каквито и да е други необичайни или неочаквани симптоми по време на лечението с Indoject.

Как да съхраняваме лекарството

Пазете ампулите в оригиналната опаковка и на безопасно място, далеч от деца.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Susteron-250 (NASpharma) съдържа четири сходни съставки, които се активират от вашия организъм чрез превръщането им в тестостерон. В зависимост от особеностите на съставките, това става по-бързо или по-бавно. Чрез комбинирането им се осигурява едновременно бързо начало на действие и голяма продължителност на ефекта (около 3 седмици).

Тестостеронът е естествен мъжки полов хормон, произвеждан предимно в тестисите. При мъжете той предизвиква развитие на вторични полови белези (брада, дълбок глас, мускулесто телосложение), половото поведение и възпроизводителните способности. Ако организмът не е в състояние да произведе достатъчно тестостерон, мъжките полови белези се променят. Недостиг на тестостерон настъпва при нарушена функция на тестисите. Недостигът може да се дължи и на смущения във функцията на хипофизата (жлеза с размери на бобено зърно, разположена в основата на черепа), тъй като тази жлеза произвежда хормона, който управлява производството на тестостерон от тестисите.

Susteron-250 (NASpharma) се използва в случаите, когато вашият организъм произвежда много малко тестостерон или с цел нарастване на мускулна маса и сила.

Susteron-250 (NASpharma) се инжектира дълбоко интрамускулно.

Тъй като веднъж отворената ампула не може да бъде затворена при условия на гарантирана стерилност, инжекционният разтвор трябва да се използва веднага след отваряне на ампулата.

Основна информация
Преглеждания: 
1575
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268