Strombaject Aqua – Stanozolol, Winstrol (Balkan Ph

Strombaject Aqua – Stanozolol, Winstrol (Balkan Ph

Цена: 
9 лв.
Състояние:  
Ново

Информация

Цена:
9,00 лв/ампула
Производител:
Balkan Pharmaceuticals
Количество:
50 мг Stanozolol в една ампула

Strombaject Aqua – Stanozolol, Winstrol (Balkan Pharmaceuticals) Винстрол, стромба

Този продукт е сходен и еднотипен с други наши продукти (инжекционни и орални)

Strombaject Aqua – Winstrol (Balkan Pharmaceuticals)

Stromba (Generics Pharm)

Stanozolol (Lipthai)

Stanozolol (Biotech)

Winstrol Depot (Desma)

Winstrol V50 (sQuibb) -

Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот. Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози. Слага се по 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Комбинира се с 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат / Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.
От моята гледна точка, използването на оралния станозолол е необходимо по време на циклите на ААС, продължителността на които надвишава 8 седмици (препарата трябва да се приема в продължение на 7-10 дни на всяка 4-6 седмица от цикъла). Препаратът се предлага в опаковка от 5 ампули х 1 мл./50 мг.

  • Този продукт успешно може да бъде комбиниран с друг наш продукт: Anavar
  • Също, може да ви е интересно да разгледате примерна Стероидна схема с Winstrol и Anavar

<– Назад към всички препарати на Balkan Pharmaceuticals

Активната съставка на този продукт Stanozolol е мека и приятна, без странични ефекти. Погледни Анаполон 50 ако искаш да напреднеш за кратко време максимално. Имай предвид страничните ефекти, които са описани.

Основна информация
Преглеждания: 
1959
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268