Поръчка Tri-Trenabol 150 (British Dragon) – бленда

Поръчка Tri-Trenabol 150 (British Dragon) – бленда

Цена: 
81 лв.
Състояние:  
Ново

Информация

Tri-Trenabol 150 (British Dragon) – бленда от три параболана

Поръчка Tri-Trenabol 150 (British Dragon) – бленда от три параболана ФитнесБГ

Цена:
81,00 лв
Производител:
British Dragon
Опаковка, количество и акт. съставка:
10 мл флакон с микс от три параболана -
Тренболон енантат, ацетат и хексахидробензилкарбонат (150мг/мл)

Описание на продукта

Tri-Trenabol 150 на British Dragon съдържа три естера на инжекционната форма на Parabolan, това са:

  • Trenbolone Acetate 50 mg
  • Hexahydrobenzylcarbonate 50 mg
  • Trenbolone Enanthate 50 mg

Това инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид, произведен от фирма Бритиш Драгон. Активната му съставка е Тренболон Енантат (бавен параболан), Ацетат и Хидробензилкарбонат, за да заеме мястото на Параболан с различни естери, които имат по-дълъг живот и същевременно се разграждат по-бавно. Това е най-дългодействащият Тренболон/параболан препарат на пазара от фирма British Dragon. Няколко са предимствата на този препарат – той е много подобен на нандролон. Основната разлика между тренболон е, че има двоен въглерод в 9-та и 11-та позиция на ядрото. Тренболон не може да ароматизира в естроген. До голяма част се смята, че този препарат изгаря мазнините и възстановява мускулните рецептори. Заради това този препарат се използва за по-големи размери на мускулите, като им придава плътен и масивен вид. Това става чрез увеличаване на IGF-1 в мускулната тъкан, като повишава и чувствителността на мускулите чрез IGF-1 и други растежни фактори и увеличава размера на ДНК мускулните клетки.

Този препарат има много силен афинитет за свързване с андрогенния рецептор (AR), обвързването е много по-силно отколкото с тестостерон или нандролон. Tri-Trenabol 150 увеличава синтеза на протеин, както и подобряването на азотния баланс в мускулите. Антикатаболен продукт, който влияе пряко на глюкокортикодния рецептор, като по този начин подпомага с невериятна сила изграждането на мускули.

Как работи

Тъй като тренболон енантат е ацетатна форма на тренболона, ефектът му трае само за кратко време и честото приложение е необходимо. Повечето спортисти инжектират 30 мг/мл всеки втори ден. Високи дози като например 30 мг дневно или 60 мг всеки ден са необичайни, тъй като огромната сила идва паралелно с някой странични ефекти (повечето известни за стероидите), заради които препарата е препоръчително да се слага веднъж на два дни. Не ароматизира и не се превръща в естроген. В комбинация с Winstrol има драматичен ефект върху външния вид на тялото. За постигане на гигантски, релефни и силни тела, никоя друга комбинация не дава на спортистите такава невероятна твърдост и такова натрупване на чиста мускулна маса. Tri-Trenabol 150 в комбинация с Winstrol на всеки 1-2 дни по 50 мг придава за няколко седмици изключителна физическа промяна. Това може да шокира наблюдаващи отстрани ефекта от този стероид. Културистите обичат тази комбинация. Този препарат може да бъде комбиниран и с МетандростенолонАнадрол 50 или Тестостерон. За кратко време се изгражда сила и маса, които изглеждат рекордни. С толкова много положителни аспекти Tri-Trenabol 150 идва и със значителни отрицателни странични ефекти. Терминът “натрупване на маса” може да се приеме съвсем буквално от читателя, защото доста бързо и изразено се увеличава мускулното тегло, което обикновено върви ръка за ръка със силна задръжка на вода. Това води до сълзене и подпухнали мускули. Изразеният андрогенен компонент на Tri-Trenabol 150 върви ръка за ръка висок анаболен ефект, който се проявява с висока усвояемост и увеличеното натоварване на ставите. Повишена помпа ефект, повишен апетит, както и възможност да се подобри възстановяването на атлета.

Тренболон енантат ароматизира лесно, препоръчва се прием на антиестрогени, Това може да помогне за намаляване на водната задръжка. Постигнатите резултати с Tri-Trenabol 150 обикновено отшумяват много бързо след прекъсване на употребата му, ако не се поддържа ниво на тренировъчен режим и богата хранителна система.

Странични ефекти

Като при повечето инжекционни стероиди, Tri-Trenabol 150 е този, който трябва да се използва с повишено внимание. Всички андрогенни ефекти могат да се очакват, ако препарата бъде използван с предозиране. Ако сте склонни към оплешивяване (MPB), вериятно тренболон ще ускори този процес. Някой атлети имат оплаквания от акне, а за потребители от женски пол – не се препоръчва. Страничните му ефекти са сходни с тези на тестостерона. От задръжка на вода до останалите отрицателни ефекти като силна агресия. Агресивното поведение може да се обясни от факта, че атлетите използват по-високи количества от препарата.

Допълнителна информация

Активен живот: 16 дни
Доза: 300 – 600mg/седмица
Водна задръжка: да
Токсичност за черния дроб: Ниска
Ароматизация: Не

Основна информация
Преглеждания: 
1804
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268