Напомпващ Азотен буустер Assault 32 дози от MUSCLE

Напомпващ Азотен буустер Assault 32 дози от MUSCLE

Цена: 
82 лв.
Състояние:  
Ново

Изключително качествени съставки – Уникални резултати.

ASSAULT Азотен е просто несравним.

Assault® дава възможност на всички бодибилдъри, силови атлтети, мма бойци и активно трениращи индивиди да се справят със застоя и да изпитат прилив на безгранична сила, издръжливост и енергия. Консумирайте ASSAULT преди тренировка  и/или на малки порции повреме на първата част от вашата тренировка. Още след първата дозата вие ще усетитe мощен прилив на сила и енергия, които ще ви съпътстват по време на цялата тренировка, от разгрявката до последната серия.

ASSAULT – Ключови показатели на ефективност

Con-Crete®: Нито един друг производител на хранителни добавки не предлага тази патентована креатинова формула, която е клинично тествана и несравнима по показатели с  други конкурентни продукти.

Astragin®: Патентованият екстракт от женшен Astragin® стабилизира нивото на кръвната захар и подобрява обмяната на веществата, увеличава усвояването на креатина и аргинина и увеличава производството на АТФ (аденозинтрифосфат).

Cinnulin: Подобно на Astragin®, Cinnulin(Индонезийската канела) подобрява усвояването на креатина, аргинина, витамините  и всички други съставки на ASSAULT .
*(Като допълнение към всичко останало тези две субстанции изгарят манините, като в същото време изграждат чист мускул.)

Не съдържа 1,3 Диметиламин: Всички атлети се нуждаят от една пълноценна хранителна формула, не от 1,3 диметиламин.

С всяка една доза вие получавате: 4 г. Бета-аланин,  5 г  Con-Crete® и Creapure® креатин, 2 г. цитрулин малат, 6 г., въглехидрати и витамини.

Използвайте сигурни и ефективни продукти!

Assault® е най-изследваната предтренировъчна формула на пазара. С разработването на Assault® в спортния научен център на MusclePharm, целяхме  да създадем продукт с уникален ефект и безупречна чистота. Assault® е единственият предтренировъчен продукт на пазара, който има сертификати от  NSF и Informed Choice as Banned Substance Free.

Основна информация
Преглеждания: 
1194
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268