Калциев глицерофосфат с подобрено усвояване.

Калциев глицерофосфат с подобрено усвояване.

Цена: 
20 лв.
Състояние:  
Ново

Калциев глицерофосфат с подобрено усвояване за здрави кости и стави.

 

Калциев глицерофосфат е минерална сол, която е источник на калции и фосфор с превъзходни хранителни качества, дължащи се на органичните глицеролни аниони.

Калциев глицерофосфат   е комбиниран източник на калций и фосфор.   Тази комбинация (съотношение Са / Р 1.3) е полезна, тъй като насърчава калциевата асимилация и отговаря на необходимостта на някои тъкани, по-специално костната тъкан от усвояването на калций и фосфор едновременно.
Съдържанието на калции е по високо в сравнение с други органични соли /лактат, глюконат, цитрат/. Глицероловия анион играе важна роля като  прекурсор на фосфолипидите, които са съществени компоненти на клетъчни мембрани, на тъканите на основните органи (мозък, сърце, и т.н.) и на кръвните липопротеини.
Изследвания са показали  подобрено  усвояване  на калции под формата на глицерофосфат сравнение с други минерални соли.
Терапевтично приложение - облекчава симптомите при  интерстициален цистит, простатит, свръхактивен пикочен мехур и при синдром на дразнимото черво.
Клиничните проучвания показват, че използване на калциев глицерофосфат намалява болката и спешни позиви при свръхактивен пикочен мехур, а така  също оказва благоприятно въздеиствие при интерстициален цистит и простатит.  Полезно е да се  ползва от лица с преобладаваща диария, синдром на дразнимото черво (IBS).
 
Препоръчителен прием 1/4 чаена лъжица два пъти на ден с много вода.

Цена: 250 гр. - 20 лв. и куриерски.

 

За поръчки моля пишете ми на моя имеил.

Основна информация
Преглеждания: 
1612
Контакти
гр. 
София-град
e-mail: