ISO-ENERGY Weider - Енергия + Хидратация

ISO-ENERGY Weider - Енергия + Хидратация

Цена: 
29 лв.
Състояние:  
Ново

Енергия + Хидратация

 

Уникална формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Специално проектирани да се рехидратира тялото, оптимизиране и повишаване на тонуса по време на тренировка. ISO ENERGY е вашия продукт, ако практикувате спорт за издръжливост.

 

Невероятна комбинация от съставки включва:

-  Оптимален въглехидратен комплекс: комплексна матрица от прости и сложни въглехидрати, подпомагаща усвояването и използването на енергия от клетките на тялото, както и осигуряване на бърза хидратация.

-  L-глутамин: есенциална аминокиселина  подпомага бързото възстановяване на мускулатурата. Той също така подобрява функционирането на имунната система и намалява синдрома на претоварване от тренировки (OTS).

-  Електролити: по време на продължителни периоди от време на физически упражнения, тялото губи голям брой електролити чрез потта и урината. Най-важните от тях са:

-  Калций: Наред с други предназначения той играе жизнено важна роля в съкращавенето на мускулите и почивката и възстановяването им, проводимостта на нервите и хормоналната секреция секрецията.

-  Калий: Важен в транспортирането на глюкоза към мускулните клетки

-  Магнезий – формира комплекс от над 300 ензима, свързан с предаването на нервните импулси, съкращаването на мускулатурата и производството на ATP / енергийна молекула /

-  Натрий и хлор: Те са от жизненоважно значение за правилното регулиране на жидратацията и солевия баланс на организма.

 

За повече информация посетете нашият сайт или заповядайте в нашият магазин намиращ се на бул. "Васил Левски" 84 до кафе STARBUCKS град София   
 
 
онлайн магазин за хранители добавки www.bestpowerbg.com
Основна информация
Преглеждания: 
826
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0888346635