Induject (Alpha Pharma) – Четири естера тестостеро

Induject (Alpha Pharma) – Четири естера тестостеро

Цена: 
89 лв.
Състояние:  
Ново

Induject (Alpha Pharma) – Четири естера тестостерон 250 мг в 1 мл

 

Информация

Induject (Alpha Pharma) – Четири естера тестостерон 250 мг в 1 мл

Цена:
89,00 лв
Производител:
Alpha Pharma
Количество:
250 мг 4 естера тестостерон в една ампула

Четири естера тестостерон – андрогенен мастноразтворим инжекционен хормон на Alpha Pharma.

Testosterone Propionate 30
TestosteronePhenylpropionate 60
Testosterone Isocarpoate 60
Testosterone Decanoate 100

(Еквивалентни на 176 мг от тестостерона)

Препарат много сходен и просъщ на друг наш продукт: Sustanon 250.

Бързодействащ анаболен андрогенан стероид и същевременно с дълъг живот в кръвта. Сместа на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон , Induject (Alpha Pharma) е андрогенен стероид с много сериозен анаболен ефект.

Атлетите обикновено използват Induject, за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон, като Cypionate и Enantate, употребата на Induject причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Induject желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.
Дозите на приложение за Induject варират от 250 мг седмично, до 2000 мг и повечето седмично. Тези дози са крайни. По – често дозата варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Induject остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Как действа

Активните вещества на Induject се превръщат във вашето тяло в тестостерон. Тестостеронът е естествен мъжки полов хормон, необходим за нормалния растеж, развитие и функциониране на мъжките полови органи и за развитие на вторичните полови белези. Препаратите, съдържащи тестостерон, обикновено се предписват когато организмът не е в състояние да произведе достатъчно естествен хормон.

На обратната страна на листовката ще намерите допълнителна информация за Induject и какво е клиничното му приложение.

Преди да използвате

Възможно е Induject да не подходящ за вас, ако сте алергични към една или повече от съставките, ако имате тумор на простата или гърдата. При деца е необходимо лекарско предписание, тъй като заместителната терапия с тестостерон може да предизвика преждевременно полово съзряване и да забави растежа. Т. e. необходимо и в някои други случаи. Ето защо, информирайте Вашия лекар, ако някога сте боледували от:

  • сърдечни заболявания;
  • бъбречни заболявания;
  • високо кръвно налягане;
  • епилепсия;
  • главоболие, дължащо се на мигрена;
  • оплаквания от страна на простата, например трудности при уриниране.
  • повишено сексуално желание;

При деца е възможно преждевременно сексуално развитие, увеличаване на пениса, по-чести от обичайното ерекции, забавен растеж.
Потърсете консултация с лекар, ако страничните действия ви безпокоят или продължават. Важно е също да информирате лекаря или фармацевта си, ако настъпят каквито и да е други необичайни или неочаквани симптоми по време на лечението с Indoject.

Как да съхраняваме лекарството

Пазете ампулите в оригиналната опаковка и на безопасно място, далеч от деца.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Induject съдържа четири сходни съставки, които се активират от вашия организъм чрез превръщането им в тестостерон. В зависимост от особеностите на съставките, това става по-бързо или по-бавно. Чрез комбинирането им се осигурява едновременно бързо начало на действие и голяма продължителност на ефекта (около 3 седмици).

Тестостеронът е естествен мъжки полов хормон, произвеждан предимно в тестисите. При мъжете той предизвиква развитие на вторични полови белези (брада, дълбок глас, мускулесто телосложение), половото поведение и възпроизводителните способности. Ако организмът не е в състояние да произведе достатъчно тестостерон, мъжките полови белези се променят. Недостиг на тестостерон настъпва при нарушена функция на тестисите. Недостигът може да се дължи и на смущения във функцията на хипофизата (жлеза с размери на бобено зърно, разположена в основата на черепа), тъй като тази жлеза произвежда хормона, който управлява производството на тестостерон от тестисите.

Induject се използва в случаите, когато вашият организъм произвежда много малко тестостерон или с цел нарастване на мускулна маса и сила.

Induject се инжектира дълбоко интрамускулно.

Тъй като веднъж отворената ампула не може да бъде затворена при условия на гарантирана стерилност, инжекционният разтвор трябва да се използва веднага след отваряне на ампулата.

Основна информация
Преглеждания: 
1867
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268