БУТИЛКА С ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕН BOBBLE 550 ml

БУТИЛКА С ФИЛТЪР С АКТИВЕН ВЪГЛЕН BOBBLE 550 ml

Цена: 
24 лв.
Състояние:  
Ново
ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Производител: MOVE COLLECTIVE
Bobble е патентована бутилка за многократна употреба, която филтрира водата по време на пиене, използвайки сменяем филтър с активен въглен - доказан мощен химически абсорбент, който премахва хлора и органичните замърсители от питейната вода. Просто я напълнете с вода от чешмата и Bobble ще свърши останалото. Bobble е произведена от рециклирана пластмаса, без съдържание на BPA (бисфенол А), фталати и PVC и е напълно безвредна! Bobble допринася за опазването на околната среда, утолява жаждата, намалява значително разходите Ви за вода, а уникалният й дизайн и цветово разнообразие ще Ви откроят от останалите. За най-добри резултати се препоръчва смяна на филтъра след 2 месеца или 150 литра вода.
 
Защо Bobble?
 
• Допринася за опазването на оклната среда - Bobble е красива и елегантна алтернатива на пластмасовите бутилки за еднократна употреба, които замърсяват природата! Около 38 милиарда пластмасови бутилки за вода се събират в депата за отпадъци всяка година. Bobble помага да се реши проблема тъй като се произвежда от рециклирани материали и е 100 % рециклируема. Чрез използването на Bobble ние всички можем да се погрижим по-добре за планетата и себе си и да дадем своя принос за премахване на ненужните отпадъци. Всеки Bobble филтър се равнява на 300 бутилки за еднократна употреба. След една година Вие ще сте премахнали хиляди бутилки от околната среда просто чрез филтриране на водата от чешмата Ви.
• Предлага се в 10 различни цвята, които изразяват Вашата индивидуалност - червено, черно, светлосиньо, зелено, маджента и жълто, бяло, морскосиньо, оранжево, лилаво 
• Удобна за хващане и изумително лека
• Пести Вашите пари – Bobble може да се презарежда най-малко 300 пъти преди да смените филтъра. Всеки Bobble филтър Ви спестявя стотици левове годишно в сравнение с купуването на бутилирана вода. Така получавате свежа и чиста вода на цена между 5 и 8 стотинки за бутилка!
• Подобрява вкуса на питейната (чешмяна) вода от обществените изтоници като намалява неприятната миризма и съдържанието на хлор и органични замърсители.
Дизайнер
 
Бобъл е проектирана от известния и многократно награждаван индустриален дизайнер Карим Рашид.
Производител
 
Move Collective. Американска компания, основана неотдавна от семейство промишлени дизайнери. Историята разказва, че докато пътували из Азия, създателите на Бобъл застанали пред огромно поле с промишлени отпадъци. "Гледката спираше дъха. Буквално!" Полето било нагледно доказателство за кошмара на свръхпроизводството. Така се родила идеята Bobble Bottle, една-единствена бутилка за стотици литра вода. Продуктът е млад, световна звезда и супер полезно изобретение - не можеш да го подминеш с безразличие.
Използване и поддръжка
 
Бутилката Bobble трябва да се измива с топла сапунена вода и да се оставя да изсъхне напълно. Редовното миене ограничава развитието на бактерии.
Да не се мие в съдомиялна машина!
Да не се използва вода с неизвестен микробиологичен състав и качество!
Не се препоръчва излагане на Bobble на висока температура или замразяване, но може спокойно да сложите Вашата бутилка в хладилник.
 
Цвят:
1. Червен
2. Черен
3. Оранжев
4. Розов
5. Лилав
Основна информация
Преглеждания: 
1330
Контакти
гр. 
Варна
тел. 
0887926655