Boldenone undecylenate на GM Pharmaceuticalsе 10

Boldenone undecylenate на GM Pharmaceuticalsе 10

По договаряне
Състояние:  
Ново

Информация

Boldenone undecylenate на GM Pharmaceuticalsе инжекционен мастноразтворим анаболен стероид, който атлетите използват както в основен период в комбинация със по- силно адрогенни препарати, така и в период за изчистване. Именно за това той е толкова желани търсен сред спортистите- заради своето умерено действие. Периодът му на полуразпад е приблизително 18 дни, което го прави удачен за използване в по- дълги цикли.

Boldenone undecylenate е умерено анаболен стероид с нисък андрогенен израз, обикновено се използва в комбинация с тестостерон и други андрогени, за повишаване на мускулната маса, апетит, и кръвоснабдяване, стимулира производството на еритроцити и покачва вината на азотек оксид.  Има силен анаболен ефект и може да ви даде прираст на мускулна маса дори при недостиг на калории в диетата. Характерното за този препарати е силният апетит, който отключва когато препаратът достигне стабилни кръвни нива.

Boldenone undecylenate съдържа активна съставка “boldenone undecylenate”, като базовото вещество е свързано с един от най- дългите използвани естери при стероидите- “ undecylenate”. Това осигурява неговото забавено във времето освобождаване, което според много атлети е основен недостатък на болденона, много бавно се натрупва и достига оптимални нива, което изисква продължителен прием(поне 10 седмици) и по- висока доза от препарата, защото 100 мг болденон ундесилеат отговарят на около 60 мг чист болденон(поради по- дългият естер и неговата по- голяма молекулна маса)

Boldenone undecylenate (1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, available as the undecylenate ester), известен също под търговски наименования Equipoise, Ganabol, Equigan, Boldebolin и Ultragan е анаболен стероид, първоначално разработен за ветеринарна медицина, най-вече при лечение на коне.

Сравнение на Болденон с Дианабол

Интересно е, че структурата на метансростенолон е идентична с тази на болденон(EQ), освен че има добавена ц17-алфа алкализация. Този факт показва разликата при добавянето на ц17алфа алкализация, тъй като болденон и дианабол действат по различен начин в тялото. Основната разлика е скоростта за естрогенни странични ефекти, доста по-изразени при дианабол. Болденон е доста “мек” в този случай, поради което често потребителите нямат нужда от анти-естрогени. Дианабол е много по-естрогенен, не защото по-лесно ароматизира, всъщност ц17-алфа метиловата група и ц1-2 двойна връзка забавят процесът на армоатизацията. Проблемът е, че метандростенолон се преобразува в 17алфа метиллестрадиол, биологично по-активна форма на естроген от от нормален естрадиол. Дианабол се оказва и по-силен в изграждането на маса в сравнение с болденон, подкрепящ идеята, че естрогенът играе важна роля в анаболизма. Всъщност болденон и метандростенолон са толкова анаболно различни, че рядко се смятат за свързани един с друг. Като резултат дианабол се иползва за качване на маса, докато болденон е перфектен за орелефяване и покачване на качествена маса.

Основна информация
Преглеждания: 
1277
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268