Andropen 275 (British Dragon) – бленда от пет тест

Andropen 275 (British Dragon) – бленда от пет тест

Цена: 
69 лв.
Състояние:  
Ново

Информация

Andropen 275 (British Dragon) – бленда от пет тестостерона

 

Цена:
69,00 лв
Производител:
British Dragon
Количество:
10мл флакон – 5 вида тестостерон 275 мг/мл

Този продукт е много подобен на Sustanon 250

Андропен 275 е мастноразтворим инжекционен анаболно-андрогенен стероид за интрамускулно инжектиране, който съдържа пет различни естера на тестостерон:
Testosterone Acetate – 20 мг
Testosteron Decanoate 90 мг
Testosteron Propionate 45 мг
Testosteron Phenylpropionate 45 мг
Testosteron Cypionate 75 мг

Атлетите споделят за Andropen, че този продукт придава изключително изпомпване, мускулна маса и релеф. Петте тестостеронови препарата във флакона действат по такъв начин, че резултата от ефекта, който се усеща още след първите няколко дни е объркващ и изумяващ! Силата и издържливостта, която Андропен създава в организма е невероятна, не единствено заради засиленият апетит и ускорението на метаболитнитне процеси в тялото на трениращия. Андропен действа по свръхестествен начин.

Andropen 275 е бързодействащ и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместа на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон, Андропен е андрогенен стероид с определен анаболен ефект.

Затова атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон, като Cypionate и Enantate, употребата на Andropen 275 причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Andropen 275 желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.
Дозите на приложение за Andropen 275 варират от 250 мг седмично, до 2000 мг и повечето седмично. Тези дози са крайни. По – често дозата варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Andropen 275 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с този препарат като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 275. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Андрогенните му ефекти се изразяват в окосмяване и удебеляване на гласа. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко, освен тренировките и спорта.

Тези, които употребяват за първи път Andropen 275, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца, като използват само 250 мг Andropen 275 на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Andropen 275 е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Andropen 275 ще потисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на HCG – Pregnyl (Chorionic gonadotropin) или Anastrozol (аримидекс) препарати е желателна. Andropen 275 е добър за основен стероид. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира Andropen 275 с орални стероиди като Anadrol (Oxymetholone) и Bionabol (Methandrostenolone). От друга страна Andropen 275 също покачва масата в съчетание с Parabolan (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Masteron (Drostanolone propionate) и Winstrol (Stanozolol).

Страничните ефекти на Andropen 275 са характерни за повечето тестостерон съдържащи препарати: раздразнителност,агресивност,гинекомастия и задържане на соли (при по-високи дози), акне, вириализация (стимулиране появата на вторични полови белези) и др.

Назад към всички инжекционни препарати.

 

Основна информация
Преглеждания: 
2065
Контакти
гр. 
София-град
тел. 
0988910268